Δε 20 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Μάιος 200714-05-2007: Δήλωση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως μετά την βίαιη επίθεση εναντίον της εφημερίδας ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

14-05-2007: Δήλωση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως μετά την βίαιη επίθεση εναντίον της εφημερίδας ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας, μετέβη στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Εκτραχύνεται η κατάσταση. Υπάρχει ευθεία βολή κατά της Δημοκρατίας, μέσω της ελευθεροτυπίας, δηλαδή της ελευθερίας του Τύπου, δηλαδή μέσω της πληγωμένης από σοβαρά χτυπήματα του παρελθόντος ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ.
 
Δύο σήματα: Θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ως Κυβέρνηση και ως Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και ως Αστυνομία, να αποτρέψουμε την συνέχιση του κακού και φυσικά η παρουσία μου εδώ απλά σημαίνει ότι δεν φοβόμαστε. Προχωρούμε μέσα στο δημοκρατικό δρόμο».
 
 
Σχολιάζοντας δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο κ. Υπουργός είπε τα εξής:
 
«Νομίζω είναι και φιλόλογος, ας κοιτάξει και το νόημα και τις αποχρώσεις του λόγου και ακριβώς το λέω προς όλους ότι εγώ μιλάω ανοιχτά και ελεύθερα. Αγγαρεία με 18 ώρες στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως καθημερινά δεν γίνεται.
 
Και ο Σίμων ο Κυρηναίος αγγαρεία έκανε όταν τον ηγγάρευσαν να φέρει τον Σταυρό, αλλά ήταν πράξη ηρωική, θεϊκή, σε ανώτερα επίπεδα. Λοιπόν, δεν θέλω διαστρεβλώσεις, δεν θέλω ευφυολογήματα, η κατάσταση είναι περισσότερο σοβαρή από τα ευφυολογήματα».

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 14/05/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις