Δε 20 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Μάιος 200714-05-2007: Δελτίο Τύπου της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων

14-05-2007: Δελτίο Τύπου της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

 

 

 Αθήνα, 14/05/2007

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Από την Υπηρεσία μας σχηματίσθηκε δικογραφία με τη διαδικασία του αυτοφώρου, σε βάρος Ανθυπαστυνόμου που υπηρετεί στην Αττική, και εξετάζεται η σε βάρος του κατηγορία για «Απόπειρα βιασμού» και «Εκμετάλλευση εμπιστευμένων πραγμάτων – χρήση υπηρεσιακού οχήματος».

 

Συγκεκριμένα όπως κατήγγειλε στην Υπηρεσία μας 35χρονη γυναίκα ο ανωτέρω Αστυνομικός τον οποίο γνώρισε σε κέντρο διασκέδασης της περιοχής της Δυτικής Αττικής, ενώ της υποσχέθηκε ότι θα τη μεταφέρει στην οικία της, την οδήγησε σε ερημική περιοχή, όπου αποπειράθηκε να τη βιάσει, όμως δε πέτυχε το σκοπό του επειδή η ίδια αντιστάθηκε.

 

Επίσης εξετάζεται το νόμιμο της χρήσης του υπηρεσιακού οχήματος που οδηγούσε ο καταγγελλόμενος αστυνομικός, αφού την ώρα του συμβάντος, έπρεπε να είναι σταθμευμένο σε Αστυνομικό Τμήμα της ευρύτερης περιοχής.

 

Η καταγγέλλουσα ζήτησε και της χορηγήθηκε έγγραφο για την εξέταση της από Ιατροδικαστή, ενώ ο Αστυνομικός συνελήφθη και τις πρωινές ώρες σήμερα 14-5-2007 θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

Τελευταίες Αναρτήσεις