Σα 10 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Μάιος 200708-05-2007: Συνάντηση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με δικαστικούς λειτουργούς

08-05-2007: Συνάντηση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με δικαστικούς λειτουργούς

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Προϊστάμενος του Εφετείου Αθηνών, Πρόεδρος Εφετών κ. Βασίλειος Φούκας και ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Εισαγγελέας Εφετών κ. Γεώργιος Κολιοκώστας επισκέφθηκαν σήμερα (08-05-2007) τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα και εξέθεσαν το πρόβλημα της φύλαξης του Δικαστικού Μεγάρου του Εφετείου Αθηνών.

 

Στη συνάντηση παρίσταντο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως Πρέσβυς ε.τ. κ. Κωστής Αιλιανός, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης και ο Εισαγγελέας αρμόδιος για θέματα οργανωμένου εγκλήματος και τρομοκρατίας κ. Δημήτριος Παπαγγελόπουλος.

 

Ο κ. Υπουργός απευθυνόμενος στους δικαστικούς λειτουργούς, τους ευχαρίστησε για την ειδικότερη επιμέλεια που επιδεικνύουν ως προς τη λήψη μέτρων προστασίας του Δικαστικού Μεγάρου και τους διαβεβαίωσε ότι ο σχεδιασμός θα υλοποιηθεί σύμφωνα με την κατάρτιση των σχεδίων που έχουν γίνει από τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Αντιστράτηγο ε.α. Φώτιο Βλάχο.

 

Στο πλαίσιο αυτό θα ληφθεί υπόψιν η εκτίμηση της τρωτότητας των εγκαταστάσεων σύμφωνα με ειδικότερο σχέδιο που έχει εκπονήσει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 08/05/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις