Δε 27 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Απρίλιος 200708-04-2007: Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σε Αστυνομικές Υπηρεσίες παραμεθόριων περιοχών της Θράκης

08-04-2007: Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σε Αστυνομικές Υπηρεσίες παραμεθόριων περιοχών της Θράκης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, επισκέφθηκε σήμερα (8-4-2007) Αστυνομικές Υπηρεσίες παραμεθόριων περιοχών της Θράκης, συνοδευόμενος από τους Αστυνομικούς Διευθυντές Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, Ταξίαρχο Ανέστη Αργυριάδη και Α/Δ Σάββα Κυριακίδη αντίστοιχα.
 
Ο κ. Αρχηγός επισκέφθηκε αρχικά την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας και τις υφιστάμενες αυτής Αστυνομικές Υπηρεσίες (Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, Αστυνομικό Τμήμα, Τμήμα Τροχαίας, κ.λπ.).
 
Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Χειμωνίου Ορεστιάδας, το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερρών Αλεξανδρούπολης, καθώς και το Τμήμα Ελέγχου Διαβατηρίων Κήπων Αλεξανδρούπολης.
 
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντήλλαξε ευχές με τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στις Υπηρεσίες που επισκέφθηκε και συνομίλησε μαζί τους, ενώ έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το επίπεδο των Υπηρεσιών που επισκέφθηκε και το βαθμό ετοιμότητας του προσωπικού τους.
 
 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 8/4/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις