Δε 27 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιούνιος 200706-06-2007: Δελτίο Τύπου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τη σύλληψη του διεθνώς καταζητουμένου για υποθέσεις ανθρωποκτονίας και ναρκωτικών Αυστραλού...

06-06-2007: Δελτίο Τύπου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τη σύλληψη του διεθνώς καταζητουμένου για υποθέσεις ανθρωποκτονίας και ναρκωτικών Αυστραλού πολίτη

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΥΠΟΔ-ΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
 
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Σύλληψη διεθνώς διωκομένου επικίνδυνου φυγοποίνου και φυγοδίκου
 
 
 
Από Αστυνομικούς της Υ.Δ. Ναρκωτικών, την 11.00 ώρα της 05/06/2007, στη Γλυφάδα Αττικής, συνελήφθη Αυστραλός υπήκοος ηλικίας 42 ετών, εκ των πλέον καταζητουμένων διεθνώς, για σοβαρές υποθέσεις ναρκωτικών και ανθρωποκτονία.
 
Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στην Υπηρεσία μας από Δικαστικές και Αστυνομικές Αρχές της Αυστραλίας και συντονισμένες έρευνες εντοπίσθηκε ο ανωτέρω να κινείται στην περιοχή της Γλυφάδας.
 
Ο συλληφθείς ήταν εφοδιασμένος με πλαστά έγγραφα Αυστραλίας (Διαβατήριο, ?δεια Οδηγού) και κυκλοφορούσε μεταμφιεσμένος (περούκα).
 
Εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παρ. Αρθ. 217 Π.Κ. «Πλαστογραφία Πιστοποιητικών» και εκκρεμεί και Εντολή Προσωρινής Συλλήψεως του Εισαγγ. Εφετών Αθηνών με σκοπό την έκδοσή του στην Αυστραλία.
 
Ερευνάται από την Υπηρεσία μας πιθανή παράνομη δραστηριοποίησή του και στην Χώρα μας.
 
 
 
Αθήνα, 05 Ιουνίου 2007

Τελευταίες Αναρτήσεις