Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιούλιος 200705-07-2007: Συνάντηση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με την Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (Ο.Τ.Ο.Ε.)

05-07-2007: Συνάντηση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με την Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (Ο.Τ.Ο.Ε.)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας δέχθηκε σήμερα (05-07-2007) στο Γραφείο του, το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (Ο.Τ.Ο.Ε.) αποτελούμενο από τον Πρόεδρο κ. Σταύρο Κούκο, τον Αντιπρόεδρο Δημήτριο Τσεγκενέ, τον Γενικό Γραμματέα κ. Αχιλλέα Μυλωνόπουλο και τους Υπευθύνους της Γραμματείας Υγιεινής και Ασφάλειας κ.κ. Κωνσταντίνο Φαρμάκη και Γεώργιο Ποντικό.

 

Ο κ. Υπουργός τόνισε στους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας ότι: « Η διασφάλιση της έννομης τάξης και της ζωής των συναλλασσόμενων πολιτών, των εργαζομένων και του κοινωνικού συνόλου δεν τίθεται υπό διαπραγμάτευση. Η κοινωνία σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να συμφιλιωθεί με το έγκλημα ».

 

Ο κ. Πολύδωρας επαίνεσε το Προεδρείο για τις προσπάθειές του ως προς την καταγραφή των προβλημάτων και προτάσεων μέτρων και τους προέτρεψε να συναντηθούν με το Επιτελείο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να συνεργασθούν παραγωγικά και να καταγράψουν απόψεις και προτάσεις σχετικές με την ασφάλεια των τραπεζικών καταστημάτων.

 

Στη συνέχεια το Προεδρείο της (Ο.Τ.Ο.Ε.) συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Αναστάσιο Δημοσχάκη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχος Αδαμάντιος Σταματάκης και ο Τμηματάρχης του Τμήματος Αντιμετώπισης του Εγκλήματος της  Διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Ντζούφρας.

 

Στη συνάντηση με τον κ. Αρχηγό, το Προεδρείο παρουσίασε τις προτάσεις του για την βελτίωση της ασφάλειας των τραπεζικών καταστημάτων και αντάλλαξε απόψεις με τους Επιτελείς του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Τελικά  αποφασίσθηκε η συγκρότηση  Επιτροπής για την μελέτη και καθιέρωση τεχνικών, ηλεκτρονικών και φυσικών μέτρων προστασίας στα τραπεζικά καταστήματα.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 05/07/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις