Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιούνιος 200704-06-2007: Σύσκεψη στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως με θέμα τη διαχείριση της παράνομης μετανάστευσης

04-06-2007: Σύσκεψη στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως με θέμα τη διαχείριση της παράνομης μετανάστευσης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 4/6/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως Πρέσβυ ε.τ. κ. Κωστή Αιλιανού, πραγματοποιήθηκε σήμερα (4-6-2007), στις 10:30, στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, σύσκεψη με θέμα τη διαχείριση της παράνομης μετανάστευσης.
 
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Γενικοί Γραμματείς των Υπουργείων:
 
  • Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης,
  • Εξωτερικών κ. Χαράλαμπος Ροκανάς,
  • Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Βασίλειος Ριζάς,
  • Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Ιωάννης Τζωάννος,
 
καθώς και εκπρόσωπος του Υπουργείου Εθνικής ´Αμυνας, Υποστράτηγος Αναστάσιος Ρεκλείτης και του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Βασίλειος Καλιβωκάς.
 
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Στυλιανός Σύρος, ο ΄Α Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος Υποναύαρχος Θεόδωρος Ρετζεπέρης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας και Τάξης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Στέφανος Σκότης, καθώς και λοιποί υπηρεσιακοί παράγοντες των συναρμοδίων Υπουργείων.
 
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη χωροταξική ρύθμιση και τον υγειονομικό έλεγχο των χώρων φιλοξενίας – κράτησης των λαθρομεταναστών, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με την εντατικοποίηση της από κοινού δράσεως των αρμοδίων Υπηρεσιών των εμπλεκόμενων Υπουργείων, με σκοπό την αποτροπή της παράνομης εισόδου μεταναστών στη χώρα μας.
 

  

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις