Σα 25 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Αύγουστος 200703-08-2007: Ανακοίνωση του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως για την στολή της Ελληνικής Αγροφυλακής

03-08-2007: Ανακοίνωση του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως για την στολή της Ελληνικής Αγροφυλακής

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Λόγω του «έντονου προβληματισμού» που επικρατεί, για το θέμα των στολών της Ελληνικής Αγροφυλακής, από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως ανακοινώνεται ότι:

 

  1. Κατόπιν επικοινωνίας και συναπόφασης του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα με τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλο συμφωνήθηκε να παραληφθούν από το υλικό του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης δύο χιλιάδες (2000) στολές επιχειρησιακές (φόρμες παραλλαγής), μπλε χρώματος  με τα συνοδεύοντα εξαρτήματα και είδη υπόδησης, προκειμένου να εφοδιασθούν άμεσα οι Νέοι Αγροφύλακες.
  2. Με Κοινή Απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Δημοσίας Τάξεως εξοικονομήθηκε το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ, που θα καταβληθεί σε κάθε έναν από τους υπηρετούντες στην Ελληνική Αγροφυλακή προκειμένου οι ίδιοι, απευθυνόμενοι με πρωτοβουλία τους στην ελεύθερη αγορά, να μεριμνήσουν για την κατασκευή των χειμερινών-θερινών στολών και των φορμών εργασίας, που προβλέπονται από Απόφαση των συναρμόδιων Υπουργών.
  3. Επισημαίνεται ότι όλες οι αποφάσεις έχουν ως γνώμονα την λειτουργικότητα και την αμεσότητα με σκοπό την έναρξη λειτουργίας του νέου Σώματος εντός του μηνός Αυγούστου. Προς τούτο τέθηκαν  προδιαγραφές μόνον ως προς τον χρωματισμό και την ύφανση της στολής και όχι ως προς τον σχεδιασμό, ο οποίος είναι πανομοιότυπος για τις στολές όλων των Σωμάτων.

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 03/08/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις