Τρ 28 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιούλιος 200703-07-2007:Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Αρχηγό της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας (B.K.A)

03-07-2007:Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Αρχηγό της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας (B.K.A)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 03/07/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης συναντήθηκε σήμερα (03-07-2007) στις 10.30, στην αίθουσα «Παύλος ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ» του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, με τον Αρχηγό της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας κ. Jorg ZIERCKE.

 

Στις εργασίες της συνάντησης παρέστησαν από ελληνικής πλευράς ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Στυλιανός Σύρος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας και Τάξης του  Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Στέφανος Σκότης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Υποστράτηγος Θεόδωρος Τρυφέρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Ταξίαρχος Γρηγόριος Μπαλάκος, ο Διευθυντής της  Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως.

 

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών συζητήθηκαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος όπως η αξιολόγηση της αστυνομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, η παράνομη μετανάστευση, το οργανωμένο έγκλημα, τα ναρκωτικά και η διεθνής τρομοκρατία.

 

Στη συνάντηση παρουσιάστηκε στην Ελληνική αντιπροσωπεία ο νέος Αστυνομικός Σύνδεσμος της Γερμανικής Αστυνομίας στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα συζητήθηκε και η δυνατότητα διορισμού Αστυνομικού Συνδέσμου της Ελληνικής Αστυνομίας στο Βερολίνο.

 

 

  
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις