Δε 29 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200726-01-2007:Τελετή αποφοίτησης σπουδαστών του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ)

26-01-2007:Τελετή αποφοίτησης σπουδαστών του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (26-01-2007) και ώρα 11:00, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (Λ. Θρακομακεδόνων 101, Αχαρνές), η τελετή αποφοίτησης 77 Αστυνόμων Α΄ και  Αστυνόμων Β΄ από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ) της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα πτυχία επέδωσε στους αποφοίτους ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως Πρέσβυς ε.τ. κ. Κωστής Αιλιανός, παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Αναστασίου Δημοσχάκη, του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Ευστράτιου Κυριακάκη, του Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστρατήγου Λεωνίδα Πολύδωρα, του Προϊσταμένου του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού Υποστρατήγου Νικολάου Μπλάνη   καθώς και άλλων ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ) υπάγεται στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Αστυνομικής Ακαδημίας της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία έχει ως αποστολή την μετεκπαίδευση, επιμόρφωση και εξειδίκευση του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Σκοπός είναι η διαρκής ενημέρωση του αστυνομικού προσωπικού στα σύγχρονα θέματα και προβλήματα γενικού ή ειδικού αστυνομικού ενδιαφέροντος.

 

    

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 26/01/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις