Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200725-01-2007: Συνάντηση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με τη Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος

25-01-2007: Συνάντηση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με τη Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πρέσβυ ε.τ. κ. Κωνσταντίνο Αιλιανό και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Αναστάσιο Δημοσχάκη επισκέφθηκαν σήμερα την Τράπεζα της Ελλάδος και είχαν συνεργασία με τη Διοίκηση της Τράπεζας για θέματα που αφορούν την εκτύπωση από το Ίδρυμα Εκτυπώσεων της Τράπεζας των νέων διαβατηρίων και των αστυνομικών ταυτοτήτων.
 

Με την ευκαιρία της επίσκεψης, ο κ. Υπουργός Δημοσίας Τάξεως εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος για την συνδρομή της ως προς την ενίσχυση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα ως προς τον εφοδιασμό της με τριάντα μοτοσικλέτες νέας τεχνολογίας. Ο κ. Διοικητής αντευχαρίστησε και τόνισε τη καλή συνεργασία που υφίσταται ως προς την ασφάλεια των Χρηματαποστολών και των Τραπεζικών Εγκαταστάσεων / Καταστημάτων.

Αθήνα, 25/1/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις