Τε 29 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200719-01-2007: Βράβευση από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως της Π.Α.Ε. «SKODA ΞΑΝΘΗΣ»

19-01-2007: Βράβευση από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως της Π.Α.Ε. «SKODA ΞΑΝΘΗΣ»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 19/1/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως Πρέσβυς ε.τ.  κ. Κωστής Αιλιανός, εκπροσωπώντας τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα, θα βραβεύσει αύριο  (20-1-2007) την Π.Α.Ε. «SKODA ΞΑΝΘΗΣ», διότι κατά την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 επέδειξε υψηλό αθλητικό πνεύμα και αγωνιστικότητα, στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας.

 

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή στο Δημοτικό Στάδιο της Ξάνθης, στις 16:30.

 

Στην τελετή θα παραστούν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Ανδραβίζος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος Χρύσανθος Τσαντρίζος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Α/Δ Νικόλαος Μπεσύρης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης Α/Δ Ιορδάνης Χριστοφορίδης, καθώς και άλλοι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Στην τελετή έχουν προσκληθεί να παραστούν ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, κ. Γεώργιος Ορφανός, ο Νομικός Σύμβουλος της Ε.Π.Α.Ε. κ. Αντώνιος Βουγίδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος κ. Αντώνιος Βασσάρας, ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο Πρόεδρος της SUPER LEAGUE κ. Πέτρος Κόκαλης, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Βασίλειος Γκαγκάτσης, ο Γενικός Διευθυντής της SUPER LEAGUE κ. Γεώργιος Κυριακός, ο Διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών κ. Γεώργιος Κονδύλης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας κ.κ. Θεόδωρος Μπιτίτσιος και Ευρυπίδης Ρεβελάκης αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών κ. Αντώνιος Αντωνιάδης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Γεώργιος Κούδας, εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης και κοινωνικοπολιτικής ζωής του τόπου.

 
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις