Τε 29 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200711-01-2007: Δήλωση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως μετά το πέρας του Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας

11-01-2007: Δήλωση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως μετά το πέρας του Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας εξερχόμενος σήμερα (11-01-2007) από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας προέβη στην εξής δήλωση:

 

ΥΠΟΥΡΓΟΣ

«Το βέβαιο είναι ότι το Συνέδριο θα είναι Συνέδριο ευρύτατου διαλόγου με την κοινωνία και όχι μία ενδοοικογενειακή υπόθεση. Σ’ αυτόν το διάλογο με την κοινωνία ασφαλώς και θα προταχθούν, θα επικαιροποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις σε απολογιστικό επίπεδο (ό,τι δηλαδή έχει επιτευχθεί) και σε προγραμματικό επίπεδο, τί θα γίνει, πώς θα εξειδικευθούν στη νέα κυβερνητική περίοδο της Νέας Δημοκρατίας.

 

Νομίζω ότι η ανανέωση ιδεών, σκέψεων, προγραμμάτων είναι η γέφυρα με την κοινωνία. Αυτά θα προβληθούν στον ευρύτερο προσυνεδριακό διάλογο και στο Συνέδριο καθ’ αυτό για την ανανέωση της αισιοδοξίας, της προοπτικής νίκης -να το αποδεχθούμε- και της βεβαιότητας για τη νέα κυβερνητική θητεία».

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Ο χρόνος πάντως οδηγεί σε εκλογές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, δηλαδή μέσα στον Οκτώβριο.

 

ΥΠΟΥΡΓΟΣ

«Θα έλεγα ότι και από σήμερα μέχρι τον Μάρτιο του 2008, Μάρτιο – Απρίλιο όπως είναι το Συνταγματικό όριο, είναι ικανός χρόνος και για να ολοκληρώσουμε τον απολογισμό μας και την κυβερνητική δουλειά μας και για να φτιάξουμε ένα έγκυρο πρόγραμμα που θα αντιστοιχεί προς τις προσδοκίες του κόσμου».

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Θα είναι εκλογικό το Συνέδριο κ. Πολύδωρα πιστεύετε;

 

ΥΠΟΥΡΓΟΣ

«Είναι ιδεολογικό».

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 11/01/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις