Κυ 26 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 200709-020-2007:Δελτίο τύπου για την συνάντηση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων (Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ)

09-020-2007:Δελτίο τύπου για την συνάντηση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων (Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας δέχθηκε σήμερα(09-02-07) στο Γραφείο του, ολιγομελή αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων(Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Κωνσταντίνο Σιαχολέβα, τον Γενικό Γραμματέα της  Ομοσπονδίας κ. Γεώργιο Ψαλλίδα, τον Ταμία της Ομοσπονδίας κ. Κάκο Λάμπρο και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας κ. Ορπιακλή Δημήτριο.
 
Ο κ. Υπουργός ενημέρωσε τα μέλη του Προεδρείου για την θετική εξέλιξη σειράς θεμάτων που αφορούν και τους Συνοριακούς Φύλακες όπως:
 
·        Την υπογραφή της διάταξης για την πενταετία και την συμπερίληψή της στο Συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.
 
·        Τον προσδιορισμό του επιδόματος Ειδικών Συνθηκών στο ύψος του 8% του εκάστοτε μισθού του Ανθυπολοχαγού.
 
·        Το αντιμίσθιο ύψους (100) ΕΥΡΩ, για τους Αστυνομικούς, Συνοριακούς Φύλακες και Ειδικούς Φρουρούς, που μετατάσσονται συνεπεία τραυματισμού εν υπηρεσία, στην κατάσταση της Υπηρεσίας Γραφείου.
 
·        Η κατασφάλιση του εισπραττομένου υπέρ της Ελληνικής Αστυνομίας ποσού, (10%) των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τις αθλητικές συναντήσεις.
 
·        Η αύξηση των ωρών νυκτερινής απασχόλησης του ενστόλου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, από 9.000.000 σε 11.250.000.
 
 
Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως άκουσε τα αιτήματα των Συνοριακών Φυλάκων,  θεσμικά, οικονομικά και ασφαλιστικά, τονίζοντας ότι θα αντιμετωπισθούν με πνεύμα κατανόησης.
 
Τέλος, μέσα από την συνάντηση, πιστοποιήθηκε το επίπεδο καλής συνεργασίας του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων (Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.).
 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 09/02/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις