Τε 29 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 200709-02-2007: Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως στην τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών και αστυνομικών από τον Όμιλο «Φίλοι Αστυνομίας Αθηνών»

09-02-2007: Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως στην τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών και αστυνομικών από τον Όμιλο «Φίλοι Αστυνομίας Αθηνών»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

 

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας παρέστη σήμερα (9-2-07) στην τελετή που διοργανώθηκε από τον Όμιλο «Φίλοι Αστυνομίας Αθηνών» στις 18:00 στο Αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για τη βράβευση αριστούχων μαθητών και φοιτητών τέκνων αστυνομικών, καθώς και αστυνομικών που διακρίθηκαν για εξαίρετες πράξεις.
 
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πρέσβυς ε.τ. κ. Κωστής Αιλιανός, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος Ασημάκης Γκόλφης, o Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικών και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Γρηγόριος Αναγνώστου, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Υποστράτηγος Δημήτριος Μπουλούκος, Αξιωματικοί και προσωπικό της Γ.Α.Δ.Α., καθώς επίσης φίλοι και συγγενείς των βραβευθέντων.  
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο, ο Όμιλος «Φίλοι Αστυνομίας Αθηνών» βράβευσε αριστούχους μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και φοιτητές, οι οποίοι είναι τέκνα του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετεί σε Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Α., καθώς και αστυνομικούς που υπηρετούν στη Γ.Α.Δ.Α., οι οποίοι διακρίθηκαν για εξαίρετες πράξεις. Επιπλέον, χορήγησε μία (1) πολυετή υποτροφία (μέχρι πέρατος σπουδών) σε έναν φοιτητή, ύστερα από κλήρωση.
 
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υπουργός κ. Βύρων Πολύδωρας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης.
  

        

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 9/2/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις