Τε 27 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 200709-02-2007: Ανακοίνωση με δηλώσεις του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κατά την είσοδό του στη Γ.Α.Δ.Α.

09-02-2007: Ανακοίνωση με δηλώσεις του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κατά την είσοδό του στη Γ.Α.Δ.Α.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας, εισερχόμενος σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να παραστεί στην τελετή βράβευσης μαθητών και φοιτητών από τον Όμιλο «Φίλοι Αστυνομίας Αθηνών», απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
 
Ερώτηση δημοσιογράφου: Μια μερίδα Πανεπιστημιακών ζητά την παραίτησή σας κ. Υπουργέ.
 
κ. Υπουργός: Δεν είναι πρωτότυπη καθόλου.
 
Ερώτηση δημοσιογράφου: Για το θέμα των Ειδικών Φρουρών κ. Υπουργέ;
 
κ. Υπουργός: Μίλησα μαζί τους, έβγαλα και ανακοίνωση.
 
Ερώτηση δημοσιογράφου: Το σκίτσο με τον Πινόκιο σας έχει ενοχλήσει;
 
κ. Υπουργός: Με έχει ενοχλήσει, γιατί ήταν ψεύτικο, δεν με απέδιδε. Και το είπαν τα παιδιά (ενν. το Σωματείο των Ειδικών Φρουρών) ότι «έτσι το βρήκαν, έτσι το βάλανε».
 
Ερώτηση δημοσιογράφου: Χθες το βράδυ βγάλατε μια σκληρή ανακοίνωση για τους Ειδικούς Φρουρούς. Σήμερα είδαμε μια συνάντηση σε καλό κλίμα. Τι μεσολάβησε;
 
κ. Υπουργός: Τίποτα. Το σκέφτηκαν οι διοικούντες και τέλος πάντων ο διάλογος είναι πάντοτε καρποφόρος και προπαντός όταν έχεις να κάνεις με έναν χειριστή υποθέσεων και διαλόγου σαν εμένα. Το είδαμε αυτό.
 
Ερώτηση δημοσιογράφου: κ. Υπουργέ ποιος λέει ψέματα; Ο κ. Απέκης λέει ότι δεν οργάνωσε κινητοποιήσεις, δεν έφερε αυτός τα πούλμαν με τους αντιεξουσιαστές.
 
κ. Υπουργός: Συγγνώμη παιδιά δεν μιλάω για το θέμα αυτό. Είπα ό,τι είχα να πω.
 
Ερώτηση δημοσιογράφου: Ναι, αλλά κάποιος λέει ψέματα όμως.
  
κ. Υπουργός: Όχι, όχι δεν είναι έτσι! Καλόν είναι ο κάθε συντελεστής του δημοσίου βίου να αναλαμβάνει τις ευθύνες γι΄ αυτά που λέει και γι΄ αυτά που πράττει. Εγώ αναλαμβάνω τις δικές μου.
 
Ερώτηση δημοσιογράφου: Ο κ. Απέκης οργάνωσε τον ερχομό των αντιεξουσιαστών στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη;
 
κ. Υπουργός: Όχι άλλο. Απήντησα και σήμερα. Μην νομίζουν ότι είναι κανένας κάτοχος της αλήθειας. Την αλήθεια την ξέρει ο λαός και μας κρίνει όλους.

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 9/2/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις