Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200631-12-2006: Εθιμοτυπική προσφορά δώρων από την Πολιτική και τη Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας σε τροχονόμους της Αττικής

31-12-2006: Εθιμοτυπική προσφορά δώρων από την Πολιτική και τη Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας σε τροχονόμους της Αττικής

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 31/12/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Αναστάσιο Δημοσχάκη και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο Ασημάκη Γκόλφη, προσέφερε εθιμοτυπικά, δώρο σε τροχονόμο, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης υπηρεσίας στο Σύνταγμα (συμβολή Λ. Αμαλίας και Βασ. Σοφίας).
 
Στη συνέχεια o κ. Αρχηγός ανέφερε στον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως, για τα μέτρα τροχαίας που ελήφθησαν κατά την περίοδο των εορτών. Συγκεκριμένα ο κ. Δημοσχάκης δήλωσε:  «Σε ότι αφορά τα μέτρα των Εορτών, των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, όλη την επιχειρησιακή δράση την ανέλαβαν οι Υπηρεσίες Τροχαίας με θετικά αποτελέσματα, με μείωση 30% των τροχαίων ατυχημάτων. Το πιο ευπαθές σημείο στην τροχαία κίνηση είναι το πέταλο του Μαλιακού και οι επαρχιακοί δρόμοι. Αντιμετωπίστηκαν και εκεί τα όποια προβλήματα ικανοποιητικά γιατί διατέθηκε το σύνολο της δύναμης των Υπηρεσιών Τροχαίας  ενισχυόμενες και από τις Υπηρεσίες Τάξεως των Αστυνομικών Διευθύνσεων».
 
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχος Αντώνιος Βιτωράκης δήλωσε:« Για την Αττική είχαμε μείωση τροχαίων ατυχημάτων αν σκεφθείτε ότι πέρυσι είχαμε 18 νεκρούς το πρώτο πενθήμερο των Χριστουγέννων και φέτος είχαμε 4. Αυτό μας κάνει να είμαστε πλέον αισιόδοξοι, ότι και τις υπόλοιπες ημέρες που περιμένουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η είσοδος θα έχουμε θετικότερα αποτελέσματα».
 
Ο κ. Πολύδωρας επεσήμανε ότι θα πρέπει να διενεργούνται έλεγχοι αλκοόλ(αλκοτέστ) και ο κ. Ταξίαρχος δήλωσε: «Αλκοτέστ γίνονται κάθε βράδυ, μεσημέρι και πρωί. Όλες τις ώρες του 24ώρου είμαστε εδώ».

  

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις