Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200629-12-2006: Κάλαντα Πρωτοχρονιάς στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως

29-12-2006: Κάλαντα Πρωτοχρονιάς στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

 
 
Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και τραγούδια παιάνισε στον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα, καθώς και στην Ηγεσία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, η μικτή φιλαρμονική της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.
 
Στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πρέσβυς ε.τ. κ. Κωστής Αιλιανός, ο Διοικητής της Ε.Υ.Π. Πρέσβυς κ. Ιωάννης Κοραντής, οι Α΄ και Β΄ Υποδιοικητές της Ε.Υ.Π. κ. Σεραφείμ Τσιτσιμπής και Παναγιώτης Αλυφαντής αντίστοιχα, Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Ανδρέας Κόης, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Στυλιανός Σύρος, ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Γεώργιος Καρδάρας, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ευστράτιος Κυριακάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων των Κλάδων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και αντιπροσωπείες του προσωπικού του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως αντήλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους για  υγεία, ευτυχία και καλή πρόοδο και προσέφερε στους επικεφαλής της φιλαρμονικής ως ενθύμιο Εικόνα της Παναγίας της Γάρδιτσας, τόπο καταγωγής του κ. Υπουργού.
 
 

 

 

      

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 29/12/2006

Τελευταίες Αναρτήσεις