Πα 2 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200629-12-2006: Εθιμοτυπική προσφορά δώρων από την Πολιτική και τη Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας σε τροχονόμους της Αττικής

29-12-2006: Εθιμοτυπική προσφορά δώρων από την Πολιτική και τη Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας σε τροχονόμους της Αττικής

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

 
Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Αναστάσιο Δημοσχάκη και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο Ασημάκη Γκόλφη, θα προσφέρει εθιμοτυπικά, την Κυριακή (31-12-2006) στις 10:30, δώρο σε τροχονόμο, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης υπηρεσίας στο Σύνταγμα (συμβολή Λ. Αμαλίας και Βασ. Σοφίας).
 
Δώρα σε τροχονόμους θα προσφερθούν επίσης την 31-12-2006, από την Ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:
 
  • Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως Πρέσβυς ε.τ. κ. Κωστής Αιλιανός, συνοδευόμενος από τον Α΄ Υποδιευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής Υποστράτηγο Γιαννίκα Σακκά και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχο Ανδρέα Σγούρο, στις 10:30 στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Βασ. Γεωργίου (πλατεία Κοραή).
 
  • Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο Δημήτριο Σταφυλά, στις 09:45 στην Κηφισιά, στη συμβολή Λ. Κηφισίας και Εθνικής Αντιστάσεως- Αγία Βαρβάρα.
 
  • Ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικών και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Γρηγόριος Αναγνώστου, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο Νικόλαο Σερέτη, στις 10:30 στη Γλυφάδα, στη συμβολή Λ. Ποσειδώνος και Γρ. Λαμπράκη.

  • Ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρωπίνου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Νικόλαος Μπλάνης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Ταξίαρχο Λάμπρο Πατήλα, στις 10:30 στο Αιγάλεω, στη συμβολή Ιεράς Οδού και Θηβών.
 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 29/12/2006

Τελευταίες Αναρτήσεις