Δε 27 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200622-12-2006: Κάλαντα Χριστουγέννων στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως

22-12-2006: Κάλαντα Χριστουγέννων στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 22/12/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

 

 
 
Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα, καθώς και στην Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος:
  • η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος,
  • η παιδική χορωδία του προσωπικού της Γ.Α.Δ. Αττικής από κοινού με τη Σχολή Χορού των παιδιών του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά και
  • η μικτή μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.
 
Στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, παρέστησαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Ανδρέας Κόης, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Στυλιανός Σύρος, ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Γεώργιος Καρδάρας, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας, οι Προϊστάμενοι των Κλάδων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων των Κλάδων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και αντιπροσωπείες του προσωπικού του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Μαζί με τις ευχές για υγεία, ευτυχία και καλή πρόοδο, ο κ. Υπουργός δέχθηκε από τον Πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας εικόνα και πλακέτα με το έμβλημα της Ομοσπονδίας. Ο κ. Πολύδωρας προσέφερε στον Πρόεδρο ως ενθύμιο, εικόνα.
 
Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας προσέφεραν επίσης δώρα στα παιδιά της χορωδίας, καθώς και στο προσωπικό της μπάντας.
 

 

 

 

              

                 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις