Δε 20 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200620-12-2006: Επίσκεψη του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας

20-12-2006: Επίσκεψη του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

 

 

Ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Ανδραβίζος επισκέφθηκε τη Δευτέρα (18-12-2006) την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.
 
Ο κ. Γενικός Επιθεωρητής επιθεώρησε Υπηρεσίες της Α.Δ. Ημαθίας και προήδρευσε συσκέψεως στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας στη Βέροια, στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Ιωάννης Μπούτσικας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Ταξίαρχος Παναγιώτης Γκουβεντάρης και Αξιωματικοί της Διεύθυνσης.
 
Κατά τη διάρκεια της συσκέψεως ο κ. Γενικός Επιθεωρητής έδωσε εντολές και κατευθύνσεις επί ζητημάτων αστυνομικής αρμοδιότητας κυρίως σε ζητήματα όπως:
·        η εμφανής αστυνόμευση,
·        η εφαρμογή εξειδικευμένων δράσεων για την αποτελεσματική
αντιμετώπιση της εγκληματικότητας,
·        η αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες
στους πολίτες.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προετοιμασία των Αστυνομικών Υπηρεσιών για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, αλλά και στην αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, οπότε και κορυφώνεται η κίνηση στα εμπορικά κέντρα των πόλεων και στα οδικά δίκτυα της Χώρας, καθώς και στα χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής (Σέλι και 3-5 πηγάδια).
Η επίσκεψη στην Α.Δ. Ημαθίας εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς υπηρεσιακών επισκέψεων που πραγματοποιούν εκπρόσωποι της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας, με στόχο την αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας, της ανταπόκρισης και της αποτελεσματικότητας των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 20/12/2006

Τελευταίες Αναρτήσεις