Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Νοέμβριος 200619-11-2006: Σύσκεψη υπό την προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ηπείρου

19-11-2006: Σύσκεψη υπό την προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ηπείρου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

 

Σύσκεψη υπό την προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Αναστασίου Δημοσχάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα (19-11-2006) στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ηπείρου.

 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Ανδραβίζος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ηπείρου Υποστράτηγος Δημήτριος Γαλλίκας, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων Ταξίαρχος Αθανάσιος Παλαιοπάνος, οι Διευθυντές των Αστυνομικών Διευθύνσεων Θεσπρωτίας, ´Αρτας και Πρέβεζας Αστυνομικοί Διευθυντές Παναγιώτης Τάσσος, Μαρίνος Γαρνέλης και Σεραφείμ Μαργώνης αντίστοιχα, καθώς και άλλοι ανώτεροι αξιωματικοί της Γ.Α.Δ.Π. Ηπείρου.

 

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη λαθρομετανάστευση, τα ναρκωτικά και την τροχαία αστυνόμευση. Ο κ. Αρχηγός επέστησε την προσοχή των Αξιωματικών στην καθημερινή επαφή των Αστυνομικών με τους πολίτες ιδιαίτερα στα θέματα έκδοσης ταυτοτήτων και διαβατηρίων.

 

Απευθυνόμενος προς τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη Αξιωματικούς, ο κ. Αρχηγός τόνισε τα εξής: «… αντιμετωπίζουμε την Περιφέρεια της Ηπείρου ως μία από τις πρώτες Περιφέρειες της χώρας. Την αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη ευαισθησία και γι’ αυτό στο άμεσο μέλλον η Περιφέρεια της Ηπείρου θα εξοπλιστεί με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οχήματα και θα στελεχωθεί με νέο αστυνομικό προσωπικό».

 

Ενδεικτικά, ο κ. Αρχηγός ανέφερε: «Ο προϋπολογισμός για την Περιφέρεια της Ηπείρου πέρυσι, από τα κονδύλια του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, ήταν 480 χιλιάδες ΕΥΡΩ και φέτος είναι στο ύψος του 1 εκατ. 800 χιλιάδων ΕΥΡΩ. Ο εξοπλισμός αυτός θα χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης και στην καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών».

 

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε επ’ ευκαιρία της επισκέψεως του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στα Ιωάννινα, προκειμένου να πραγματοποιήσει αύριο (20-11-2006) συνάντηση με τον ομόλογό του Αρχηγό Αστυνομίας της Αλβανίας κ. Bajram IBRAJ, στο πλαίσιο υλοποίησης της Συμφωνίας Αστυνομικής Συνεργασίας μεταξύ των Υπουργείων Δημοσίας Τάξεως Ελλάδος και Αλβανίας.

 

 

 

      

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 19/11/2006

Τελευταίες Αναρτήσεις