Δε 20 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Νοέμβριος 200619-11-2006: Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με τα Προεδρεία των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών και Συνοριακών Φυλάκων Ηπείρου

19-11-2006: Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με τα Προεδρεία των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών και Συνοριακών Φυλάκων Ηπείρου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, είχε εθιμοτυπική συνάντηση, σήμερα (19-11-2006), στα Ιωάννινα, με τα Προεδρεία των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών και Συνοριακών Φυλάκων Ηπείρου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αρχηγός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τον Ταμεία της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου Αστυνόμο Β΄ Χρήστο Πετσινό και Αστυνόμο Α΄ Θεόφιλο Σούλτη αντίστοιχα, με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων Ανθυπαστυνόμο Γεώργιο Παπατσίμπα και Αστυφύλακα Κωνσταντίνο Κίτσιο αντίστοιχα, καθώς και με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Συνοριακούς Φύλακες Κώστα Σιαχολέβα και Αλέξανδρο Βαγγελή αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Ενώσεων εξέθεσαν στον  κ. Αρχηγό τα αιτήματά τους γενικά και ειδικότερα αυτά που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Ηπείρου.

 

Ο κ. Αρχηγός δήλωσε ότι ήδη και με την πρόσφατη πρωτοβουλία του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα, μεγάλο μέρος των αιτημάτων έχει ήδη ικανοποιηθεί, καθώς και ότι τα προτεινόμενα κάθε φορά αιτήματα εξετάζονται από το Επιτελείο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως για περαιτέρω προώθηση.

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 19/11/2006

Τελευταίες Αναρτήσεις