Δε 20 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Νοέμβριος 200617-11-2006: Ανακοίνωση με δήλωση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως έξωθεν της οικίας του σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις χθεσινές...

17-11-2006: Ανακοίνωση με δήλωση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως έξωθεν της οικίας του σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις χθεσινές κινητοποιήσεις των Συνδικαλιστών της Ελληνικής Αστυνομίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 17/11/2006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας, εξερχόμενος σήμερα της οικίας του, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις χθεσινές κινητοποιήσεις των Συνδικαλιστών της Ελληνικής Αστυνομίας δήλωσε:
 
«Καλημέρα σε όλους. Χρόνια πολλά για την ημέρα, τη μεγάλη μέρα της επετείου του Πολυτεχνείου».
 
Ερώτηση: Είσαστε θυμωμένος;
 
«Ο Υπουργός δεν θυμώνει. Δεν πρέπει να θυμώνει. Παρατηρεί, σχολιάζει και διοικεί. Με το ’’στανιό’’ ευγνωμοσύνη δεν γίνεται, είπα. Και το εννοώ, γι΄ αυτό και δεν την ζητώ. Υπενθυμίζω, για την ενημέρωση του κόσμου όπως έχω υποχρέωση, ότι εγώ υπέβαλα έναν κατάλογο αιτημάτων, τον οποίο συνέταξα με τους συνδικαλιστές. Δεν τον επενόησα. Βεβαίως εγνώριζα τα θέματα, αλλά συνέταξα μαζί τους τον κατάλογο των αιτημάτων. Τα αιτήματα ικανοποιήθηκαν όλα. Γι΄ αυτό δεν τους καταλαβαίνω. Περισσότερα αναλυτικά θα πω σήμερα στη Βουλή σε σχετική επερώτηση».
 
Ερωτώμενος εάν αισθάνεται πικραμένος, ο κ. Υπουργός δήλωσε: «Όλα τίθενται –έτσι είναι στις Δημοκρατίες- στην κρίση και στην διαιτησία θα έλεγα εγώ του λαού. Αυτός είναι ο μέγας κριτής. Σας λέω δεν τους καταλαβαίνω, γιατί ο κατάλογος όλων των αιτημάτων ικανοποιήθηκε».
 
 
 
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις