Κυ 1 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200612-12-2006: Επίσκεψη του Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας

12-12-2006: Επίσκεψη του Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 12/12/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

 

 

Ο Υπαρχηγόςτης Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Στυλιανός Σύρος επισκέφθηκε σήμερα (12-12-2006) την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.
 
Ο κ. Υπαρχηγός επιθεώρησε Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας και προήδρευσε συσκέψεως στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης στο Ναύπλιο, στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Πελοποννήσου Υποστράτηγος Χρήστος Δρακόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Α.Δ. Στέφανος Μπάρλας και αξιωματικοί της Διεύθυνσης.
 
Κατά τη διάρκεια της συσκέψεως ο κ. Υπαρχηγός έδωσε εντολές και κατευθύνσεις επί ζητημάτων αστυνομικής αρμοδιότητας κυρίως σε ζητήματα όπως:
 
·        η εμφανής αστυνόμευση,
·        η εφαρμογή εξειδικευμένων δράσεων για την αποτελεσματική
αντιμετώπιση της εγκληματικότητας,
·        η αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες
στους πολίτες.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προετοιμασία των Αστυνομικών Υπηρεσιών για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, αλλά και στην αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οπότε και κορυφώνεται η κίνηση στα εμπορικά κέντρα των πόλεων και στα οδικά δίκτυα της Χώρας.
Ο κ. Υπαρχηγός ενημερώθηκε για τα τοπικά προβλήματα και έδωσε κατευθύνσεις στο αστυνομικό προσωπικό για τη διαχείριση προβλημάτων που τυχόν εμφανιστούν ενόψει της χειμερινής περιόδου και των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης που παρατηρείται κάθε χρόνο στην περιοχή.
Η επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς υπηρεσιακών επισκέψεων που πραγματοποιούν εκπρόσωποι της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας, με στόχο την αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας, της ανταπόκρισης και της αποτελεσματικότητας των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
 
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις