Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200612-12-2006: Επίσκεψη του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου

12-12-2006: Επίσκεψη του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ευστράτιος Κυριακάκης επισκέφθηκε χθες (11-12-2006) την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.
 
Ο κ. Επιτελάρχης επιθεώρησε Υπηρεσίες της Α.Δ. Δωδεκανήσου και προήδρευσε συσκέψεως στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου στη Ρόδο, στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγος Απόστολος Σταυρόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Δωδεκανήσου Α.Δ. Δημήτριος Λερογιάννης και αξιωματικοί της Διεύθυνσης.
 
Κατά τη διάρκεια της συσκέψεως ο κ. Επιτελάρχης έδωσε εντολές και κατευθύνσεις επί ζητημάτων αστυνομικής αρμοδιότητας κυρίως σε ζητήματα όπως:
  • η εμφανής αστυνόμευση,
  • η εφαρμογή εξειδικευμένων δράσεων για την αποτελεσματική
    αντιμετώπιση της εγκληματικότητας,
  • η αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες
    στους πολίτες.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, οπότε και κορυφώνεται η κίνηση στα εμπορικά κέντρα των πόλεων και στα οδικά δίκτυα της Χώρας.
 
Ο κ. Επιτελάρχης επισκέφθηκε επίσης την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, το Α.Τ. Ρόδου και το Α.Τ. Ιαλυσού, όπου ενημερώθηκε για τα τοπικά προβλήματα και έδωσε κατευθύνσεις στο αστυνομικό προσωπικό για τη διαχείριση προβλημάτων που τυχόν εμφανιστούν ενόψει της χειμερινής περιόδου και των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 
 
Η επίσκεψη στην Α.Δ. Δωδεκανήσου εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς υπηρεσιακών επισκέψεων που πραγματοποιούν εκπρόσωποι της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας, με στόχο την αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας, της ανταπόκρισης και της αποτελεσματικότητας των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αθήνα, 12/12/2006

Τελευταίες Αναρτήσεις