Τρ 28 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200612-12-2006: Επίσκεψη του Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας

12-12-2006: Επίσκεψη του Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 12/12/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

 

 

Ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας επισκέφθηκε σήμερα (12-12-2006) την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας.
 
Ο κ. Γενικός Επιθεωρητής επιθεώρησε Υπηρεσίες της Α.Δ. Ευβοίας και προήδρευσε συσκέψεως στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας στη Χαλκίδα, στην οποία συμμετείχαν, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευβοίας Ταξίαρχος Ιωάννης Ραχωβίτσας και αξιωματικοί της Διεύθυνσης.
 
Κατά τη διάρκεια της συσκέψεως ο κ. Γενικός Επιθεωρητής έδωσε εντολές και κατευθύνσεις επί ζητημάτων αστυνομικής αρμοδιότητας κυρίως σε ζητήματα όπως:
 
·        η εμφανής αστυνόμευση,
·        η εφαρμογή εξειδικευμένων δράσεων για την αποτελεσματική
αντιμετώπιση της εγκληματικότητας,
·        η αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες
στους πολίτες.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προετοιμασία των Αστυνομικών Υπηρεσιών για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, αλλά και στην αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, οπότε και κορυφώνεται η κίνηση στα εμπορικά κέντρα των πόλεων και στα οδικά δίκτυα της Χώρας.
Ο κ. Γενικός Επιθεωρητής επισκέφθηκε επίσης το Α.Τ. Ν. Αρτάκης, ενημερώθηκε για τα τοπικά προβλήματα και έδωσε κατευθύνσεις στο αστυνομικό προσωπικό για τη διαχείριση προβλημάτων που τυχόν εμφανιστούν ενόψει της χειμερινής περιόδου και των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Η επίσκεψη στην Α.Δ. Ευβοίας εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς υπηρεσιακών επισκέψεων που πραγματοποιούν εκπρόσωποι της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας, με στόχο την αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας, της ανταπόκρισης και της αποτελεσματικότητας των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
 
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις