Κυ 26 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200611-12-2006:Επίσκεψη του Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας

11-12-2006:Επίσκεψη του Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας επισκέφθηκε σήμερα (11-12-2006) την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας.
 
Ο κ. Γενικός Επιθεωρητής επιθεώρησε Υπηρεσίες της Α.Δ. Κορινθίας και προήδρευσε συσκέψεως στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας στην Κόρινθο, στην οποία συμμετείχαν, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κουμαντάνος και αξιωματικοί της Διεύθυνσης.
 
Κατά τη διάρκεια της συσκέψεως ο κ. Γενικός Επιθεωρητής έδωσε εντολές και κατευθύνσεις επί ζητημάτων αστυνομικής αρμοδιότητας κυρίως σε ζητήματα όπως:
·        η εμφανής αστυνόμευση,
·        η εφαρμογή εξειδικευμένων δράσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας,
·        η αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες στους πολίτες.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προετοιμασία των Αστυνομικών Υπηρεσιών για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, αλλά και στην αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, οπότε και κορυφώνεται η κίνηση στα εμπορικά κέντρα των πόλεων και στα οδικά δίκτυα της Χώρας.

Ο κ. Γενικός Επιθεωρητής επισκέφθηκε επίσης το Α.Τ. Κορίνθου και το Α.Τ Βραχατίου, ενημερώθηκε για τα τοπικά προβλήματα και έδωσε κατευθύνσεις στο αστυνομικό προσωπικό για τη διαχείριση προβλημάτων που τυχόν εμφανιστούν ενόψει της χειμερινής περιόδου και των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η επίσκεψη στην Α.Δ. Κορινθίας εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς υπηρεσιακών επισκέψεων που πραγματοποιούν εκπρόσωποι της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας, με στόχο την αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας, της ανταπόκρισης και της αποτελεσματικότητας των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 11/12/2006

Τελευταίες Αναρτήσεις