Κυ 1 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200611-12-2006: Επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Αναστασίου Δημοσχάκη στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων

11-12-2006: Επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Αναστασίου Δημοσχάκη στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 11/12/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης επισκέφθηκε σήμερα (11-12-2006) τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων που πραγματοποιεί σε Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη τη χώρα, με στόχο την αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας, της ανταπόκρισης και της αποτελεσματικότητας αυτών.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του, ο κ. Αρχηγός συναντήθηκε με τους Αξιωματικούς της Διεύθυνσης και συνομίλησε με το προσωπικό, δίνοντας εντολές και κατευθύνσεις για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξόρμηση κλιμακίων της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων στην Περιφέρεια, καθώς και στη συνεργασία των κλιμακίων αυτών με τις τοπικές Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Όμοια συνεργασία τονίστηκε πως θα πρέπει να υπάρχει και με τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, καθώς και με το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.ΕΛ.Δ.Δ).

Στο πλαίσιο της συνάντησης, επίσης, έγινε αξιολόγηση της δράσης της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και των αποτελεσμάτων αυτής, τόσο στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον λοιπό Δημόσιο Τομέα. 

Υπενθυμίζεται ότι στην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων εντάσσεται η βεβαίωση των αδικημάτων δωροδοκίας, δωροληψίας και εκβίασης, στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα, σύμφωνα με τον Νόμο 3203/2004.

Οι επισκέψεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Αναστασίου Δημοσχάκη και των λοιπών Αντιστρατήγων σε Αστυνομικές Υπηρεσίες θα συνεχιστούν σε όλη την Επικράτεια.

  

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις