Τε 29 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200609-12-2006: Ανακοίνωση με δήλωση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως ως προς τα διαλαμβανόμενα στην επιστολή του βουλευτού Ν.Δράμας του ΠΑΣΟΚ...

09-12-2006: Ανακοίνωση με δήλωση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως ως προς τα διαλαμβανόμενα στην επιστολή του βουλευτού Ν.Δράμας του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστου Αηδόνη σχετικά με πράξεις φθοράς στο (βουλευτικό) αυτοκίνητό του

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 9/12/2006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
Ανακοινώνεται ότι ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας, σε ερώτηση δημοσιογράφου ως προς τα διαλαμβανόμενα στην επιστολή του βουλευτού Ν. Δράμας του ΠΑ.ΣΟ.Κ Χρήστου Αηδόνη σχετικά με πράξεις φθοράς στο (βουλευτικό) αυτοκίνητό του, δήλωσε τα εξής:
 
«Εκτιμάται ότι η σε βάρος του βουλευτού ενέργεια, καταδικαστέα οπωσδήποτε, δεν έχει σχέση με την κοινοβουλευτική του δραστηριότητα.
 
Εκφράζω την προσωπική μου αποδοκιμασία για το συμβάν και τη συμπαράστασή μου στον συνάδελφο βουλευτή, στον οποίο απέστειλα επιστολή, ενημερώνοντάς τον ότι οι Αστυνομικές Υπηρεσίες ενεργούν ήδη για την εξιχνίαση της υπόθεσης, τον εντοπισμό των δραστών και την παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη.
 
Τον ενημέρωσα ακόμη, ότι παρήγγειλα στις Ειδικές Υπηρεσίες, δηλαδή στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) και στις Υπηρεσίες Ασφαλείας, να λαμβάνουν τα επιπλέον αναγκαία προληπτικά μέτρα φύλαξης.
 
Επισημαίνεται επίσης, ότι για την προσωπική ασφάλεια του βουλευτού, έχουν διατεθεί δύο Αστυνομικοί, οι οποίοι ασφαλώς και θα συνεχίσουν να διατίθενται και μετά το πρόσφατο περιστατικό».
 
 
 
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις