Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200606-12-2006: Επίσκεψη του Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

06-12-2006: Επίσκεψη του Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Υπαρχηγόςτης Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Στυλιανός Σύρος επισκέφθηκε χθες (5-12-2006) την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

 

Ο κ. Υπαρχηγός επιθεώρησε Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και προήδρευσε συσκέψεως στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης στον Βόλο, στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας Υποστράτηγος Χρίστος Φράγγος, ο Προϊστάμενος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας Αστυνομικός Διευθυντής Λεωνίδας Ρίνης και αξιωματικοί της Διεύθυνσης.

 

Κατά τη διάρκεια της συσκέψεως ο κ. Υπαρχηγός έδωσε εντολές και κατευθύνσεις επί ζητημάτων αστυνομικής αρμοδιότητας κυρίως σε ζητήματα όπως:

 

·        η εμφανής αστυνόμευση,

·        η εφαρμογή εξειδικευμένων δράσεων για την αποτελεσματική
αντιμετώπιση της εγκληματικότητας,

·        η αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες
στους πολίτες.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προετοιμασία των Αστυνομικών Υπηρεσιών για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, αλλά και στην αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οπότε και κορυφώνεται η κίνηση στα εμπορικά κέντρα των πόλεων και στα οδικά δίκτυα της Χώρας.

Ο κ. Υπαρχηγός ενημερώθηκε για τα τοπικά προβλήματα και έδωσε κατευθύνσεις στο αστυνομικό προσωπικό για τη διαχείριση προβλημάτων που τυχόν εμφανιστούν ενόψει της χειμερινής περιόδου και των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης που παρατηρείται κάθε χρόνο στην περιοχή.

Η επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς υπηρεσιακών επισκέψεων που πραγματοποιούν εκπρόσωποι της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας, με στόχο την αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας, της ανταπόκρισης και της αποτελεσματικότητας των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 6/12/2006

Τελευταίες Αναρτήσεις