Πε 23 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200605-12-2006: Επίσκεψη του Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας

05-12-2006: Επίσκεψη του Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 5/12/2006

  

Ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας επισκέφθηκε χθες (4-12-2006) την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας.

 

Ο κ. Γενικός Επιθεωρητής επιθεώρησε Υπηρεσίες της Α.Δ. Βοιωτίας και προήδρευσε συσκέψεως στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας στη Λειβαδιά, στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Παναγιώτης Γιαννίκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Βοιωτίας Α.Δ. Νικόλαος Στίγκας και αξιωματικοί της Διεύθυνσης.

 

Κατά τη διάρκεια της συσκέψεως ο κ. Γενικός Επιθεωρητής έδωσε εντολές και κατευθύνσεις επί ζητημάτων αστυνομικής αρμοδιότητας κυρίως σε ζητήματα όπως:

·        η εμφανής αστυνόμευση,

·        η εφαρμογή εξειδικευμένων δράσεων για την αποτελεσματική
αντιμετώπιση της εγκληματικότητας,

·        η αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες
στους πολίτες.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προετοιμασία των Αστυνομικών Υπηρεσιών για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, αλλά και στην αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, οπότε και κορυφώνεται η κίνηση στα εμπορικά κέντρα των πόλεων και στα οδικά δίκτυα της Χώρας.

Ο κ. Γενικός Επιθεωρητής επισκέφθηκε επίσης το Α.Τ. Αράχωβας και το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, ενημερώθηκε για τα τοπικά προβλήματα και έδωσε κατευθύνσεις στο αστυνομικό προσωπικό για τη διαχείριση προβλημάτων που τυχόν εμφανιστούν ενόψει της χειμερινής περιόδου και των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δεδομένου ότι την περιοχή κάθε χρόνο επισκέπτεται πλήθος κόσμου.

Η επίσκεψη στην Α.Δ. Βοιωτίας εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς υπηρεσιακών επισκέψεων που πραγματοποιούν εκπρόσωποι της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας, με στόχο την αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας, της ανταπόκρισης και της αποτελεσματικότητας των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις