Τρ 7 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Οκτώβριος 200627-10-2006: Δελτίο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης σχετικά με την επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σε Αστυνομικές...

27-10-2006: Δελτίο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης σχετικά με την επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σε Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Θεσσαλονίκης

 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
Τηλ : 2310 – 388226 / 2310 -388227
Fax : 2310 – 388479
e-mail: gadthgds@otenet.gr
 
Θεσσαλονίκη 27 Οκτωβρίου 2006
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, στo πλαίσιo της τριήμερης επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε σήμερα (27-10-2006), συνοδεία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγου Γεωργίου Ανδραβίζου και του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγου Αντώνιου Μπάμιατζη, Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα:
  • Το Παράρτημα της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, όπου συνομίλησε με τον Διευθυντή της Σχολής, Αστυνομικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Στάθη και αντάλλαξε ιδέες και απόψεις σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σχολής, με τους σπουδαστές.
  • Τα υπό κατασκευή κτίρια της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος, στη Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, όπου ενημερώθηκε από τον Διευθυντή της Υπηρεσίας, Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλειο Κατσίμπα για την εξέλιξη των έργων. Ο κ. Αρχηγός επισήμανε τη σπουδαιότητα του κτιριολογικού προγράμματος της Ελληνικής Αστυνομίας και δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη των έργων.
  • Το Γραφείο Έκδοσης Διαβατηρίων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου συνομίλησε με αστυνομικούς και πολίτες για τη διαδικασία έκδοσης Διαβατηρίων από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.
  • Χώρο, ο οποίος βρίσκεται στο Δήμο Καλλιθέας και σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση Αστυνομικών Υπηρεσιών. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Θεσσαλονίκης, κ. Δημήτριος Σαραμάντος.
  • Το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή των Μαλγάρων Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Αστυνομικός Διευθυντής Ζήνων Κοσμάς και ο Διοικητής του εν λόγω Τμήματος, Αστυνόμος Α΄ Θεόδωρος Τυριακίδης.
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο των Υπηρεσιών που επισκέφθηκε και εντυπωσιασμένος από τη συνεργασία που υφίσταται σε διακλαδικό και διυπηρεσιακό επίπεδο.
 

Επίσκεψη στο Γραφείο Έκδοσης Διαβατηρίων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

 

Επίσκεψη στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης (Μάλγαρα)

 

Επίσκεψη στη Σχολή Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης
(Παράρτημα Θεσσαλονίκης)

Τελευταίες Αναρτήσεις