Τρ 28 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Αύγουστος 200618-08-2006: Έκτακτη επίσκεψη-επιθεώρηση του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος σε Αστυνομικές Υπηρεσίες των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων Θεσσαλίας και Βορείου Αιγαίου

18-08-2006: Έκτακτη επίσκεψη-επιθεώρηση του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος σε Αστυνομικές Υπηρεσίες των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων Θεσσαλίας και Βορείου Αιγαίου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 18/8/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

 
Ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Ανδραβίζος πραγματοποίησε χθες (17-08-2006) και σήμερα (18-08-2006) έκτακτες επισκέψεις σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου αντίστοιχα.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Γενικός επισκέφθηκε χθες (17-08-2006) την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και σήμερα (18-08-2006) μετέβη με ελικόπτερο στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Σάμου και Χίου.
 
Οι επισκέψεις εντάσσονται στο πλαίσιο προγράμματος που εκπόνησε το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και αφορά την πραγματοποίηση εκτάκτων επισκέψεων σε Αστυνομικές Υπηρεσίες, προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας των Αστυνομικών Υπηρεσιών σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο καθώς και τα τυχόν προβλήματα που παρατηρούνται κατά την καλοκαιρινή περίοδο στις τουριστικές περιοχές.   
 
Με την ευκαιρία των επισκέψεών του στις Αστυνομικές Υπηρεσίες ο κ. Γενικός πραγματοποίησε συσκέψεις με τους Διοικούντες Αξιωματικούς, συνομίλησε με το αστυνομικό προσωπικό, ενώ έδωσε κατευθύνσεις για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Παράλληλα συνομίλησε με πολίτες που βρίσκονταν στις Αστυνομικές Υπηρεσίες για διάφορα θέματα όπως για έκδοση διαβατηρίων, ταυτοτήτων κ.α.
 
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σάμο, ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος συναντήθηκε με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίο.
 
Ο κ. Γενικός Επιθεωρητής δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις επαφές και τις συνομιλίες που είχε κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του.
 
 
 
 
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις