Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 200615-09-2006: Ανακοίνωση της Αστυνομικής Ακαδημίας σχετικά με μεταδόσεις τηλεοπτικού σταθμού που αναφέρονται στην αντικατάσταση της επίκουρης καθηγήτριας της Σχολής...

15-09-2006: Ανακοίνωση της Αστυνομικής Ακαδημίας σχετικά με μεταδόσεις τηλεοπτικού σταθμού που αναφέρονται στην αντικατάσταση της επίκουρης καθηγήτριας της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 

Αθήνα, 15/9/2006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
Με αφορμή μεταδόσεις τηλεοπτικού σταθμού που αναφέρονται στην αντικατάσταση της επίκουρης καθηγήτριας κας. Χριστίνας Αντωνοπούλου ως διδασκούσης στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, από την Αστυνομική Ακαδημία ανακοινώνεται ότι:
 
Με εισήγηση του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της Αστυνομικής Ακαδημίας, στο οποίο συμμετέχουν και μέλη Δ.Ε.Π., σύμφωνα με το άρθρο 10 του Π.Δ. 319/1995, αποφασίστηκε η αντικατάσταση της επίκουρης καθηγήτριας Χριστίνας Αντωνοπούλου ως διδασκούσης των Δοκίμων Υπαστυνόμων του τρίτου Εκπαιδευτικού Έτους στο μάθημα «Κοινωνικός ρόλος του εγκλήματος».
 
Το Συμβούλιο προέβη στην αντικατάσταση κατόπιν αξιολογήσεως του γνωστικού αντικειμένου της διδασκούσης σε συνδυασμό με τις επικρατούσες επιστημονικές τάσεις της τελευταίας δεκαετίας στο επίπεδο των εγκληματολογικών και κοινωνιολογικών σπουδών.

Τελευταίες Αναρτήσεις