Πε 9 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 200614-09-2006: Συμπληρωματική επιστολή του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως σε πολιτικά κόμματα, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συνδικαλιστικές οργανώσεις για το...

14-09-2006: Συμπληρωματική επιστολή του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως σε πολιτικά κόμματα, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συνδικαλιστικές οργανώσεις για το θέμα των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας απέστειλε συμπληρωματική επιστολή σχετικά με το θέμα των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας προς τη Ν.Δ., το ΠΑ.ΣΟ.Κ., το Κ.Κ.Ε., τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, το ΛΑ.Ο.Σ., τον Δήμαρχο Αθηναίων, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ), τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών (ΕΣΑ), την Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ), την Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ), καθώς και τους Υποψηφίους Δημάρχους του Δήμου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη, κ. Κώστα Σκανδαλίδη, κ. Σπύρο Χαλβατζή και κ. Αλέξανδρο Τσίπρα.
 
Το ακριβές κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια της επιστολής μου από 14 Αυγούστου τ.ε. σχετικά με την σύγκληση συσκέψεως για την αντιμετώπιση μικρών διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, είχα αναφέρει ότι αυτή θα επραγματοποιείτο στις αρχές Σεπτεμβρίου.
 
Κατόπιν όμως των τοποθετήσεων που ακούστηκαν από πολλούς και από υποψηφίους Δημάρχους, είμαι της απόψεως ότι θα ήταν σκοπιμότερο η συζήτησή μας πάνω στο θέμα αυτό να πραγματοποιηθεί μετά τις δημοτικές εκλογές, περί τα τέλη Οκτωβρίου.
 
Το περιθώριο αυτό του χρόνου αλλά και η διεξαγωγή, εν τω μεταξύ, των δημοτικών εκλογών θα επιτρέψει σε όλους μας να μελετήσουμε ακόμη πιο ενδελεχώς το πρόβλημα και να τοποθετηθούμε χωρίς την ψυχολογική πίεση των εκλογών. Ήλπιζα ότι η επικαιρότητα των δημοτικών εκλογών θα ήταν πλεονέκτημα στο διάλογο. Κάποιοι έκριναν άλλως. Υποχωρώ εγώ.
 
Σε εύθετο χρόνο και εγκαίρως θα σας γνωρίσω την ημερομηνία συγκλήσεως της ανωτέρω συσκέψεως».

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 14/09/2006

Τελευταίες Αναρτήσεις