Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Μάρτιος 200631-03-2006: Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ενώσεως Τραπεζών

31-03-2006: Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ενώσεως Τραπεζών

 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Αθήνα, 31/3/2006
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης συναντήθηκε σήμερα (31-3-2006) με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ενώσεως Τραπεζών και Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Τάκη Αράπογλου.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της προηγηθείσας όμοιας, την 21-3-2006, με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Νικόλαο Γκαργκάνα. Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν οι ληστείες τραπεζών και η ανάπτυξη πρωτοποριακών δράσεων εντός του έτους.
 
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ενώσεως Τραπεζών, κ. Αράπογλου, ήταν ιδιαίτερα θετικός στις προτάσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τη λήψη μέτρων τεχνικής, ηλεκτρονικής και φυσικής προστασίας των τραπεζών.
 
Τελικές αποφάσεις και μέτρα θα ανακοινωθούν μετά από συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα και στην οποία θα συμμετάσχουν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Νικόλαος Γκαργκάνας και οι Πρόεδροι όλων των Τραπεζών της Ελλάδος.
 
 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                                             Fax  :  210 6929764
                                                                  email  :  elasgrty@mopo.gr
 
 

Τελευταίες Αναρτήσεις