Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2005Δελτία Τύπου Ιούνιος 200529-06-2005: Ποδοσφαιρικός Αγώνας μεταξύ της Δίωξης Ναρκωτικών και της Θεραπευτικής Κοινότητας «ΣΤΡΟΦΗ»

29-06-2005: Ποδοσφαιρικός Αγώνας μεταξύ της Δίωξης Ναρκωτικών και της Θεραπευτικής Κοινότητας «ΣΤΡΟΦΗ»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 29/6/2005

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών (26-6-05), πραγματοποιήθηκε σήμερα (29-6-05) και ώρα 18:00 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (Λ. Αλεξάνδρας), φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ ομάδων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Ανοικτής Θεραπευτικής Κοινότητας «ΣΤΡΟΦΗ».

Νικητής αναδείχθηκε η ομάδα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών με αποτέλεσμα 4-2.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιώργος Βουλγαράκης, Βουλευτές, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας  Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Αγγελάκος, ο Διευθυντής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής Υποστράτηγος κ. Βασίλειος Τσιατούρας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Υποστράτηγος κ. Στέφανος Σκότης, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ιωάννης Ραχωβίτσας και άλλοι αστυνομικοί.

Επίσης, τον αγώνα παρακολούθησαν η υπεύθυνη του Προγράμματος «ΣΤΡΟΦΗ», κα. Κυρατσώ Σκοδρογιάννη, ο υπεύθυνος του μεταβατικού σχολείου «ΣΤΡΟΦΗ» κ. Παναγιώτης Κουτρουβίδης, ο υπεύθυνος του Συμβουλευτικού Σταθμού Εφήβων στα δικαστήρια ανηλίκων Αθηνών κ.Γεώργιος Σιαραμπής, , ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. κ. Αντώνιος Αντωνιάδης,  ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Οικογένειας «ΣΤΡΟΦΗ», τα μέλη του προγράμματος (γονείς και έφηβοι), προσωπικό της Θεραπευτικής Κοινότητας «ΣΤΡΟΦΗ», καθώς και πλήθος κόσμου.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και ο  Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας απένειμαν αναμνηστικά μετάλλια στους παίκτες των δύο ομάδων και στους διαιτητές του αγώνα.

 

     

Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                                Fax  :  210 6929764
                                                 e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

 

elas_1.JPG
elas_2.JPG
elas_3.JPG
elas_4.JPG

Τελευταίες Αναρτήσεις