Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Απρίλιος 200623-04-2006: Eπίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στις Υπηρεσίες Ελέγχου Διαβατηρίων στην Ορεστιάδα

23-04-2006: Eπίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στις Υπηρεσίες Ελέγχου Διαβατηρίων στην Ορεστιάδα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 23/4/2006
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Ολοκληρώθηκε σήμερα (23/4/2006), η επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Αναστασίου Δημοσχάκη, στις Υπηρεσίες Ελέγχου Διαβατηρίων Ορμενίου και Καστανιών Ορεστιάδας.
 
Στις Καστανιές, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Νέας Βύστας Καστανιών κ. Ευάγγελος Μαρασλής, ο Προϊστάμενος του Τελωνείου, καθώς και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Δρόσος. Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντήλλαξε ευχές με τους εκεί υπηρετούντες Αστυνομικούς και τους προσέφερε εθιμοτυπικά δώρα.
 
Εκτός από την Υπηρεσία Ελέγχου Διαβατηρίων Καστανιών, ο κ. Αρχηγός επισκέφτηκε και το στρατιωτικό συνοριακό φυλάκιο στο μεθοριακό σημείο της Γέφυρας Καστανιών προς Ανδριανούπολη. Τον κ. Αρχηγό υποδέχτηκαν ο Διοικητής της Ταξιαρχίας, ο Διοικητής του Τάγματος, καθώς και ο Διοικητής του φυλακίου.
 
Έπειτα, ο κ. Αρχηγός μετέβη στην Υπηρεσία Ελέγχου Διαβατηρίων Ορμενίου, όπου τον υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Τριγώνου κ. Πασχάλης Γουτκίδης, ο Προϊστάμενος του Τελωνείου, καθώς και προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Αντηλλάγησαν ευχές και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας προσέφερε εθιμοτυπικά δώρα.
 
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από το επίπεδο των Υπηρεσιών που επισκέφθηκε και εντυπωσιάστηκε από το κλίμα συνεργασίας που υφίσταται σε διακλαδικό και διυπηρεσιακό επίπεδο.
 
 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                                        Fax  :  210 6929764
                                                            email  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις