Τε 29 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2005Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200522-12-2005: Ανακοίνωση για τις Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης

22-12-2005: Ανακοίνωση για τις Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 22/12/2005
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
 
Η  μεικτή μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, θα ψάλλει αύριo (23-12-2005), στις 12:30, στην αίθουσα «ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ» του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και στο προσωπικό του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
 
Επίσης στις 13:30, θα επισκεφθεί το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ο Σύλλογος Βρακοφόρων Κρήτης, προκειμένου να ψάλλει τα Παραδοσιακά Κρητικά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Υπουργό κ. Γιώργο Βουλγαράκη.
 
Μεθαύριο (24-12-2005), θα επισκεφθούν τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, κ.Γιώργο Βουλγαράκη, προκειμένου να ψάλλουν τα Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα
κάλαντα και να παρουσιάσουν ολιγόλεπτο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών:
 
  • Στις 11:00, η Σχολή Χορού των παιδιών του προσωπικού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και η παιδική χορωδία του προσωπικού της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά.
  • Στις 11:20, μεικτή ομάδα του χορευτικού και καλλιτεχνικού συγκροτήματος του Συλλόγου Κρητών Β.Π. Αττικής «Κρητική Μούσα» και της Ένωσης Κρητών Ευβοίας.
 
 
Τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα μπορούν να παραστούν και να καλύψουν τις Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις.
 
 

23-12-2005

  • Η μεικτή μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος έψαλε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και στο προσωπικό του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
  • Ο Σύλλογος Βρακοφόρων Κρήτης έψαλε τα Παραδοσιακά Κρητικά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Υπουργό κ. Γιώργο Βουλγαράκη.

24-12-2005

  • Η Σχολή Χορού των παιδιών του προσωπικού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και η παιδική χορωδία του προσωπικού της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά,
  • η μεικτή ομάδα του χορευτικού και καλλιτεχνικού συγκροτήματος του Συλλόγου Κρητών Β.Π. Αττικής «Κρητική Μούσα» και της Ένωσης Κρητών Ευβοίας και
  • παιδιά του Συλλόγου "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

έψαλαν στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και στο προσωπικό του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, τα Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και παρουσίασαν ολιγόλεπτο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών.

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                                        Fax  :  210 6929764
                                                            email  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις