Πε 1 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Απρίλιος 200611-04-2006:Συνάντηση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με τις Συνδικαλιστικές Ενώσεις των Συνοριακών Φυλάκων και Ειδικών Φρουρών

11-04-2006:Συνάντηση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με τις Συνδικαλιστικές Ενώσεις των Συνοριακών Φυλάκων και Ειδικών Φρουρών

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 11/4/2006
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας συναντήθηκε σήμερα (11-4-06), σε εθιμοτυπική συνάντηση με τις Συνδικαλιστικές Ενώσεις  των Συνοριακών Φυλάκων και Ειδικών Φρουρών.
 
Στη σύσκεψη παρέστησαν επίσης ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ευστράτιος Κυριακάκης καθώς και αρμόδιοι Αξιωματικοί του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Συνοριακών Φυλάκων και Ειδικών Φρουρών συνεχάρησαν τον κ. Αρχηγό για την ανάληψη των νέων καθηκόντων και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του.
 
Παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της συνάντησης γνωστοποιήθηκε από την πολιτική και αστυνομική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ότι προτεραιότητες αποτελούν το βαθμολόγιο και η ομογενοποίηση των Συνοριακών Φυλάκων και των Ειδικών Φρουρών στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, με την κατάθεση προς ψήφιση σχετικού Νόμου εώς το τέλος του έτους 2006 και την υλοποίηση  εφαρμογής του, το Α εξάμηνο του 2007.
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                                        Fax  :  210 6929764
                                                            email  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις