Πε 1 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Απρίλιος 200610-04-2006: O Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφθηκε Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας

10-04-2006: O Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφθηκε Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 10/04/2006
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ευστράτιος Κυριακάκης, πραγματοποίησε από 06/04/2006 έως 09/04/2006, επίσκεψη σε Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας.
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Επιτελάρχης επιθεώρησε διάφορες Αστυνομικές Υπηρεσίες και προήδρευσε συσκέψεων, που πραγματοποιήθηκαν στις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις.
 
Στο πλαίσιο των συσκέψεων, ο κ. Επιτελάρχης έδωσε εντολές και κατευθύνσεις επί ζητημάτων αστυνομικής αρμοδιότητας, με έμφαση στα θέματα οργανωτικού σχεδιασμού, που σχετίζονται κυρίως με τους τομείς:
  • της εμφανούς αστυνόμευσης
  • της εφαρμογής εξειδικευμένων δράσεων για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της εγκληματικότητας
  • της λειτουργίας του νέου θεσμού του «Τοπικού Αστυνόμου»
  • της ενίσχυσης των Υπηρεσιών με προσωπικό και
  • της ποιοτικής αναβάθμισης του έργου που παρέχουν οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας προς τους Πολίτες.

Επισημαίνεται, ότι οι επισκέψεις αυτές θα συνεχιστούν και σε άλλες Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις σε όλη την επικράτεια, με στόχο την αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας, της ανταπόκρισης και της αποτελεσματικότητας των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

 
Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                                        Fax  :  210 6929764
                                                            email  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις