Τε 29 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2005Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200502-12-2005: Συνάντηση του Διευθυντή του ΚΕ.ME.A με τον Υπουργό Εσωτερικών και Αθλητισμού της Κάτω Σαξωνίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της...

02-12-2005: Συνάντηση του Διευθυντή του ΚΕ.ME.A με τον Υπουργό Εσωτερικών και Αθλητισμού της Κάτω Σαξωνίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 2/12/2005

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α) του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α., κ. Βασίλειος Κωνσταντινίδης, συναντάται σήμερα με τον Υπουργό Εσωτερικών και Αθλητισμού της Κάτω Σαξωνίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, κ. Uwe Schunemann. Τον κ. Schunemann θα συνοδεύουν αξιωματούχοι της Αστυνομίας της Κάτω Σαξωνίας.

Η επίσκεψη της Γερμανικής Αντιπροσωπείας στη χώρα μας εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας που αναπτύσσει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και ειδικότερα το ΚΕ.ΜΕ.Α., με χώρες που πρόκειται να διοργανώσουν μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις, δεδομένου ότι η Γερμανία είναι η διοργανώτρια χώρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου το 2008.

Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση των Γερμανών Αξιωματούχων σε θέματα ασφάλειας, στο πλαίσιο μεταφοράς της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας που απέκτησε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης κατά τον σχεδιασμό και την εφαρμογή του μοντέλου Ολυμπιακής Ασφάλειας.

            

          

Για περισσότερες πληροφορίες    τηλ.: 210 6977505
                                             Fax :  210 6929764
                                            e-mail :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις