Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Απρίλιος 200602-04-2006: Ανακοίνωση και δήλωση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με αφορμή σημερινό δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας

02-04-2006: Ανακοίνωση και δήλωση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με αφορμή σημερινό δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 2/4/2006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας που αναφέρεται στη Διεύθυνση Αμεσης Δράσης Αττικής, ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας δήλωσε:

«Σεβόμαστε και αναγνωρίζουμε τη χρησιμότητα, την αξία και την προσφορά (επιχειρησιακή και κοινωνική) της Αμεσης Δράσης. Στόχος μας η περαιτέρω ενίσχυση και αναβάθμισή της ως ενιαίας διοικητικής και επιχειρησιακής μονάδας».

Για το ίδιο θέμα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι η αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής έχει ολοκληρωθεί. Παράλληλα, ολοκληρώνεται η αναδιάρθρωση της Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης (Π.Δ.48, Φ.Ε.Κ. Α-50), στην οποία ήδη λειτουργεί Διεύθυνση Αμεσης Δράσης.

Οι συγκεκριμένες Υπηρεσίες, γνωστές στο Πανελλήνιο για την αξιότητα, την προσφορά και την επιχειρησιακή τους ικανότητα, όχι μόνο ΔΕΝ «καταργούνται», αντίθετα αναβαθμίζονται και ενισχύονται σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή, με σκοπό την αντιμετώπιση των νέων μορφών εγκληματικότητας και την άμεση προσφορά υπηρεσιών στους πολίτες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                              Fax  :  210 6929764
                                           e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις