Σα 10 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Μάρτιος 200602-03-2006: Τελετές παράδοσης-παραλαβής της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος

02-03-2006: Τελετές παράδοσης-παραλαβής της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 2/3/2006 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, στις 12:00 στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και στις 13:00 στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, οι τελετές παράδοσης-παραλαβής της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος αντίστοιχα, παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, κ. Βύρωνα Πολύδωρα.
 
Ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης ανέλαβε την Ηγεσία του Σώματος από τον απερχόμενο Αρχηγό, Αντιστράτηγο ε.α. Γεώργιο Αγγελάκο. Αντίστοιχα, ο νέος Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Ανδρέας Κόης ανέλαβε την Ηγεσία του Σώματος από τον απερχόμενο Αρχηγό, Αντιστράτηγο ε.α. Χρήστο Σμέτη.
 
Στην τελετή για την παράδοση-παραλαβή της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, κ. Λεωνίδας Ευαγγελίδης και ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Πρέσβης κ. Ιωάννης Κοραντής. Επίσης, παρέστησαν ο Αρχηγός Γ.Ε.ΕΘ.Α. Ναύαρχος (Π.Ν.) Παναγιώτης Χηνοφώτης, ο Αρχηγός Γ.Ε.Α. Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Αυλωνίτης, ο Αρχηγός Γ.Ε.Ν. Αντιναύαρχος (Π.Ν.) Δημήτριος Γούσης, ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγος Δημήτριος Γράψας, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Ανδρέας Κόης. Παρέστησαν επίσης, ο Β΄ Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος Υποναύαρχος Λ.Σ. Ηλίας Σιωνίδης και οι Α΄ και Β΄ Υποδιοικητές της Ε.Υ.Π. κ.κ. Σεραφείμ Τσιτσιμπής και Παναγιώτης Αλυφαντής. Παρέστησαν επίσης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Ανάλυσης και Ερευνών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Εισαγγελέας κ. Δημήτριος Ασπρογέρακας, καθώς και Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
 
Αντίστοιχα, στην τελετή για την παράδοση-παραλαβή της Ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, κ. Λεωνίδας Ευαγγελίδης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Παναγιώτης Φούρλας, οι βουλευτές κ.κ. Ελευθέριος Ζαγορίτης, Ιωάννης Κουράκος και Αικατερίνη Παπακώστα, καθώς και ο Νομάρχης Αθηνών κ. Ιωάννης Σγουρός. Παρέστησαν επίσης, ο Αρχηγός Γ.Ε.ΕΘ.Α. Ναύαρχος (Π.Ν.) Παναγιώτης Χηνοφώτης, ο Αρχηγός Γ.Ε.Α. Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Αυλωνίτης, ο Αρχηγός Γ.Ε.Ν. Αντιναύαρχος (Π.Ν.) Δημήτριος Γούσης, ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγος Δημήτριος Γράψας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, καθώς και Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος και υπηρεσιακοί παράγοντες. 
 

  

Φωτογραφίες από την τελετή υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του Α.Π.Ε. (www.ana.gr)

Στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος (www.fireservice.gr) αντίστοιχα μπορείτε να δείτε, από την τελετή παράδοσης-παραλαβής της Ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος:
 
  • την ομιλία του  Υπουργού Δημόσιας Τάξης,
  • την ομιλία του νέου Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος,
  • την ομιλία του απερχόμενου Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος και
  • φωτογραφίες της τελετής. 
Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                                        Fax  :  210 6929764
                                                            email  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις