Σα 4 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2005Δελτία Τύπου Ιούνιος 200521-06-2005: Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

21-06-2005: Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 21/6/2005

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργος Βουλγαράκης, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Υπουργός ενημέρωσε τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας για θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Ο κ. Βουλγαράκης, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, μεταξύ άλλων, δήλωσε: « [] Είχα τη δυνατότητα να ενημερώσω τον Πρόεδρο για όλα τα θέματα της αρμοδιότητας του Υπουργείου, να μπω σε μία αναλυτική συζήτηση για θέματα  και της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής άλλα και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και να μπορέσω να του εξηγήσω τι είναι αυτό το οποίο έχει γίνει και τι είναι αυτό το οποίο σχεδιάζεται να γίνει.
Είχα, επίσης, την ευκαιρία να καλέσω τον κ. Πρόεδρο στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, να επισκεφθεί το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και επίσης να επισκεφθεί τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, το Εγκληματολογικό Τμήμα, για να δει τα εργαστήρια που υπάρχουν. Και αποδέχθηκε με πολύ μεγάλη χαρά τις προσκλήσεις αυτές ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας και μάλιστα προσδιορίστηκε ο χρόνος για την Πυροσβεστική στις αρχές του Ιουλίου.
Είχα, επίσης, τη δυνατότητα να ακούσω πάρα πολύ προσεκτικά τις συμβουλές του, γιατί έχει μία πολύ μεγάλη πείρα κοινοβουλευτική και πολιτική, και τις υποδείξεις του σε ζητήματα πολιτικής, τα οποία αφορούν την ασφάλεια του πολίτη, τη σιγουριά, την αποτελεσματικότητα και την δημοκρατική αντίληψη. Και νομίζω ότι οι συμβουλές αυτές είναι πράγματι πολύ χρήσιμες για οποιονδήποτε καλείται να σχεδιάσει πολιτική. Σας ευχαριστώ πολύ»

Φωτογραφίες της συνάντησης υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του Α.Π.Ε. (www.ana.gr)

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ Α.Π.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                              Fax  :  210 6929764
                                           e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

 

1.jpg
2.jpg

Τελευταίες Αναρτήσεις