Σα 1 Απριλίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2005Δελτία Τύπου Απρίλιος 200521-04-2005: Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης με τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα

21-04-2005: Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης με τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα,  21/4/2005
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργο Βουλγαράκη, επισκέφθηκε σήμερα (21-4-05) ο Ισπανός Πρέσβης στην Ελλάδα, κ. Juan Ramon Martinez – Salazar.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρέστη και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, κ. Λεωνίδας Ευαγγελίδης, συζητήθηκαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος.
 
Ο Ισπανός Πρέσβης επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ίδρυση στην Ελλάδα του «Διαβαλκανικού και Μεσογειακού Κέντρου Μελετών Ασφάλειας και Εκπαίδευσης» και εξέφρασε την υποστήριξή του στην πρωτοβουλία αυτή. Υπογράμμισε μάλιστα ότι ένα τέτοιο κέντρο θα βοηθήσει σημαντικά στον αγώνα κατά του οργανωμένου εγκλήματος και στην ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου.
 
Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Martinez – Salazar αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία που έχουν αναπτύξει οι δύο χώρες σε θέματα ασφάλειας και ιδιαίτερα σε θέματα φύλαξης των θαλασσίων συνόρων και, με την ευκαιρία αυτή, παρουσίασε στον κ. Βουλγαράκη την Ισπανική υποψηφιότητα για τη διεύθυνση της υπηρεσίας ελέγχου συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                                Fax  :  210 6929764
                                               e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

 

PHOTO1.jpg

Τελευταίες Αναρτήσεις