Δε 20 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2005Δελτία Τύπου Ιούνιος 200514-06-2005: Συνέντευξη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Γιώργου Βουλγαράκη στoν ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH»

14-06-2005: Συνέντευξη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Γιώργου Βουλγαράκη στoν ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Αθήνα, 14/6/2005

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                             
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργος Βουλγαράκης, μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον «FLASH», μεταξύ άλλων, απάντησε σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι ο κ. Παπανδρέου πράγματι θα σύρει τους συνδικαλιστές σε απεργίες εναντίον της κυβέρνησης:

«Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να εξηγήσει στον ελληνικό λαό τι ακριβώς εννοούσε με τη συγκεκριμένη φράση που είπε προχθές στη Βουλή. Διότι διαφορετικά ο ελληνικός λαός δικαιούται να πιστέψει ότι ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ έφτασε την Ελλάδα στο σημείο που την έφτασε και ως αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει να τη σπρώχνει χαμηλά με αυτή την παράλογη τακτική. Οφείλει, λοιπόν, ο κ. Παπανδρέου να δώσει ένα σαφές και ξεκάθαρο στίγμα του τι ακριβώς έλεγε. Εκτός και αν άλλα πράγματα εννοούσε και δεν ήξερε να τα πει».

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με την αντίδραση των συνδικαλιστών στα μεταρρυθμιστικά μέτρα και για το αν θεωρεί ότι αυτή μπορεί να επηρεάσει την κυβέρνηση στο έργο της, ο Υπουργός δήλωσε τα εξής:

«Έχω την εντύπωση ότι η εποχή του συνδικαλιστή με την τραγιάσκα και την εφημερίδα στην κωλότσεπη ανήκει πλέον στο παρελθόν, στο απώτατο μάλλον παρελθόν. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλες οι μετρήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας του συνδικαλιστικού χώρου και αυτό εξηγείται. Διότι ο κόσμος συνειδητοποιεί πολλές φορές ότι οι ηγεσίες αυτές παίζουν διάφορα προσωπικά παιχνίδια,  ότι έχουν διαφορετική συμπεριφορά για τα ίδια πράγματα και ότι υπάρχει μια διγλωσσία, η οποία σε πολύ μεγάλο βαθμό συναρτάται με ένα κομματικό όφελος που στη συνέχεια επιστρέφει ως ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα πολιτικής και στρέφεται εναντίον αυτών οι οποίοι εργάζονται».

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ. :   210 6977505
                                             Fax  :  210 6929764
                                         e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις