Πε 30 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2005Δελτία Τύπου Απρίλιος 200513-04-2005: Ομιλία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης σε ομογενειακές οργανώσεις ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην Ουάσιγκτον

13-04-2005: Ομιλία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης σε ομογενειακές οργανώσεις ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην Ουάσιγκτον

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 13/4/2005

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Βουλγαράκης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στις ΗΠΑ, παρέθεσε χθες (12/4/2005) ομιλία σε δείπνο που διοργάνωσαν προς τιμήν του οι ομογενειακές οργανώσεις ελληνοαμερικανικής συνεργασίας, American Hellenic Institute και Hellenic American National Council.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Υπουργός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η τεράστια εμπειρία, τεχνολογία και τεχνογνωσία που η χώρα μας  αποκόμισε από την προετοιμασία και υλοποίηση των Ολυμπιακών Αγώνων, καθιστά την Ελλάδα σταθεροποιητική δύναμη στην ανασυγκρότηση της ευρύτερης περιοχής.

Παράλληλα, ο Γιώργος Βουλγαράκης τόνισε τη σημασία της διεθνούς συνεργασίας, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη συνδρομή των ΗΠΑ στη διοργάνωση των Αγώνων της Αθήνας. Ταυτόχρονα, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης πρότεινε τρόπους ενίσχυσης και διεύρυνσης αυτού του πλαισίου συνεργασίας.

Τέλος, ο Γιώργος Βουλγαράκης ευχαρίστησε τους ομογενείς για τη διαρκή συμπαράστασή τους και τη συμμετοχή τους στο έργο και τις διεκδικήσεις της χώρας μας.

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες         τηλ. :  210 6977505
                                                Fax    :  210 6929764
                                               e-mail   : elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις