Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2005Δελτία Τύπου Μάρτιος 200508-03-2005:Γεύμα σε γυναίκες Αστυνομικούς και Πυροσβέστες παρέθεσε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης

08-03-2005:Γεύμα σε γυναίκες Αστυνομικούς και Πυροσβέστες παρέθεσε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

  Αθήνα, 8/3/2005

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιώργος Βουλγαράκης παρέθεσε σήμερα (8/3/05) γεύμα, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, σε γυναίκες Αστυνομικούς και Πυροσβέστες, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Στο γεύμα παρέστησαν, επίσης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Γιώργος Αγγελάκος και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος κ. Χρήστος Σμέτης.
Κατά τη διάρκεια του γεύματος ο κ. Βουλγαράκης  δήλωσε:«Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας ζήτησα να μου κάνετε την τιμή να φάμε μαζί. Σε μας, στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική, δεν υπάρχει διαχωρισμός άνδρα και γυναίκα, υπάρχει ο διαχωρισμός των ικανών ανθρώπων και αυτών οι οποίοι συνεισφέρουν και βοηθάνε. Και ζήτησα να σας δω, γιατί θέλω να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη  μου και εκ μέρους του Αρχηγού της Αστυνομίας και εκ μέρους του Αρχηγού της Πυροσβεστικής, διότι πράγματι με πολύ ευσυνειδησία και πολύ ευαισθησία, εκτελείτε το καθήκον σας. Θέλω λοιπόν να σας ευχαριστήσω εκ μέρους ολόκληρου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και να σας ζητήσω να εμβολιάσετε με αυτή την αποτελεσματικότητα και την ευαισθησία όλο το προσωπικό του Υπουργείου.
Σας ευχαριστώ πολύ.»   

   

 
      
Φωτογραφίες από τη συνάντηση υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του Α.Π.Ε. (www.ana.gr)

Για περισσότερες πληροφορίες      τηλ. : 210 6977505
                                              Fax  :  210 6929764
                                              e-mail :  elasgrty@mopo.gr

 

 

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG

Τελευταίες Αναρτήσεις